Tapahtumat    /    
RESPECT - työpajat

RESPECT - työpajat

Text Link

5/4/2017

Meillä oli ilo pitää Oulussa Ritaharjun koululla neljä peräkkäistä työpajaa neljäsluokkalaisille sekä Tervakoskella kaksi työpajaa seitsemäsluokkalaisille. Vetäjinä vuorottelivat mm. Olympiatason jalkapalloilija Ayisat Yusuf Aromire,  AC Oulun kapteeni David Ramadingeye, projektityöntekijät Leena Häyhtiö ja Somaye Pajuhi Liikkukaa ry :ltä, vapaaehtoiset Moustafa ja Naman SPR :ltä sekä musiikin ja urheilun saralla kunnostautunut Ike Chime.

Työpajat olivat hedelmällisiä ja saivat nuoret miettimään mm. ulkopuoliseksi jäämisen seurauksia, yhdenvertaisuutta sekä kiusaamista yleisellä tasolla. Yksimielisyys tuntui vallitsevan tärkeiden kysymysten kohdalla kuten mitä tulisi tehdä jos joutuu todistamaan kiusaamista ja että kuinka itse voisi edistää kaikkien mukaan ottamista ryhmiin ja porukoihin.

Tärkeitä asioita lähestyttiin pelien, väittämien ja musiikin kautta ja jokainen oppilas vuorollaan sai halutessaan äänensä kuuluviin. Kaiken kaikkiaan työpajat olivat pidettyjä ja niitä toivottiin jatkossa lisää.

REGISTRATION